”Hvis du på noget tidspunkt får tilbud om at prøve Dance’n BeFree med Frieda, så skal du bare sige JA. Frieda er en fantastisk, inspirerende underviser, der får alle til at føle sig lige gode, og som virkelig formår at få danse- og bevægelsesglæden frem i alle. Friedas undervisning/workshop er også super egnet, hvis du har brug for et bevægende tilbud til en gruppe mennesker – unge som ældre.”

Karen-Margrethe Hansen, Formand for DGI Bornholm

 

Dance‘n BeFree er dans for alle der gerne vil bevæge kroppen på en sjov og frigørende måde. Der er plads til alle, og plads til at være sig selv. Her er der ikke noget der hedder “jeg kan ikke danse”, for vi kan alle sammen danse vores egen dans med vores unikke udtryk og stil.

 

Musikken er i forskellige genrer og tempi, det er simple trin og der er intet rigtig og forkert, så alle kan være med, og alle kan få en succesoplevelse med hjem.

 

Vi bruger alle retninger, der er intet for og bag, og instruktøren bevæger sig rundt imellem deltagerne. Man får pulsen op, og det hele er pakket ind i en sjov dansefest.

 

Man opfordres til at bevæge sig, så det føles godt i sin egen krop og være sig selv, i stedet for at fokusere på og kopiere instruktøren. Det er ikke “fri dans”, da vi følger de samme, simple trin, og dermed har et fællesskab omkring dansen.

 

Vi afslutter altid med en skøn afspænding.

 
Se indslag i TV2 Bornholm længere nede
 

Kontakt mig på hej@friedalinn.dk for pris.

 

“Vi havde i Dansk Skoleidræt Bornholm glæden af at have Frieda som instruktør ved vores Dans og udtryk-arrangement for de bornholmske skolers 9. klasser torsdag d. 25. oktober 2018. Frieda gik til opgaven med stort engagement. Og det engagement smittede i den grad af på eleverne.

Frieda formåede gennem et 45 minutters program at få alle elever til at deltage, så de efterfølgende stod med en oplevelse af, hvordan man også kan bruge sin krop som udtryksmiddel. Og det var alle elever! Drenge som piger. De stille som de udadvendte. Alle deltog på deres niveau og på deres egen måde.

Samtidig formåede Frieda på bedste vis at ’skubbe’ til de deltagende elevers opfattelse af dem selv og deres eget udtryk. Som et supplement fik de deltagende lærere også en oplevelse ud af Friedas program – og en kasse fuld af værktøjer med hjem.”

Morten Jørgensen Hulgaard, Dansk Skoleidræt Bornholms Regionskommune

 
Klik på billedet for at se indslag fra TV2 Bornholm