Jeg er 39 år, og bor på Bornholm sammen med min elskede mand Jonas i en lille landsby, der hedder Sorthat. Tæt på naturen, i stilhed og ro – og jeg ELSKER DET! 🙂

 

Jeg er meget optaget af, hvordan vi kan skabe mere ro og lethed, og at leve livet fuldt ud med glæde og energi. Jeg har gennem mange år arbejdet med personlig udvikling, og især arbejdet med at slippe mad- og sundhedsregler, negative tanker og følelser omkring mad, min krop og sundhed har fyldt meget. Og i dag brænder jeg for at hjælpe andre med at få et afslappet forhold til mad, krop og sundhed, skabe selvkærlige vaner og et liv med mere ro, lethed og glæde.

Læs om Vanecoaching her.

 

Dansen er et fantastisk “redskab”, da det kan skabe så meget forandring.

Jo mere frit du bevæger kroppen i dansen, desto mere fri bliver du også udenfor dansen. Du lærer din krop at kende og mærker dig selv på en ny måde. Du skaber en kærlig samhørighed med din krop gennem friere, ikke-tænkt bevægelse. Som vil styrke både krop og sind, og give dig mere glæde, ro, frihed og lethed i livet.

 

Læs mere om Dance’n BeFree her.

 

Faglig baggrund

Eksamineret VaneCoach

Mindful Self-compassion kursus

Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed på linjen Lifestyle Coaching & Fitness Management – Metropol University College (international uddannelse i København)

Certiciferet lifecoach fra Sofia Manning

Certificeret fitnessintruktør

Access Concsiousness Bars behandler

Udover det har jeg taget Groove facilitator kursus, mindfulness kursus, kettlebell instruktør uddannelse mm

 

Jeg vil meget gerne invitere dig til at følge med på min Facebookside, på Instagram, og mit nyhedsbrev hvor jeg inspirerer og fortæller når der sker noget nyt 🙂

 

Tak for at du læser med!

Kærlig hilsen Frieda