Om Frieda

 

Jeg er 37 år, og bor på Bornholm sammen med min elskede Jonas og vores kat Simba i en lille landsby, der hedder Sorthat. Tæt på naturen, i stilhed og ro – og jeg ELSKER DET! 🙂

 

Jeg er meget optaget af, hvordan livet kan blive mere nydelsesfuldt og let, og hvordan vi kan være mere i ro og livsglæde. Hvordan vi kan frigøre os fra begrænsninger og få det bedste ud af livet. Jeg har gennem de sidste 8 år arbejdet med personlig udvikling, og har skabt mig et liv som jeg virkelig elsker! Og jeg brænder for at hjælpe andre mennesker til et bedre liv med større handlefrihed, ro, lethed og livsglæde ved at slippe sundhedsregler og forbud. Læs her om mine coachingforløb.

 

Dansen er et fantastisk “redskab”, da det kan skabe så meget forandring.

Jo mere frit du bevæger kroppen i dansen, desto mere fri bliver du også udenfor dansen. Du lærer din krop at kende og mærker dig selv på en ny måde. Du skaber en kærlig samhørighed med din krop gennem friere, ikke-tænkt bevægelse. Som vil styrke både krop og sind, og give dig mere glæde, ro, frihed og lethed i livet.

 

Læs mere om Dance’n BeFree her.

 

Faglig baggrund

Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed på linjen Lifestyle Coaching & Fitness Management – Metropol University College (international uddannelse i København)
Certiciferet lifecoach fra Sofia Manning
Certificeret fitnessintruktør
Access Concsiousness Bars behandler
Udover det har jeg taget Groove facilitator kursus, mindfulness kursus, kettlebell instruktør uddannelse mm.

 

Jeg vil meget gerne invitere dig til at følge med på min Facebookside, på Instagram, og mit nyhedsbrev hvor jeg inspirerer og fortæller når der sker noget nyt 🙂

 

Tak for at du læser med!

Knus og kærlighed

Frieda