Selvkærlige Vaner – online kursus er for dig, der gerne vil lære at få ro omkring mad og sundhed, og lære at få et bedre forhold til din krop.

Det er til dig, der måske i mange år har været på slankekur on/off, og nu er klar til at prøve noget andet end at spise efter en masse regler og pseudovidenskabelige kostråd, som leder til cravings, overspisninger og yoyo-vægt.

Eller dig, der er totalt forvirret omkring hvad du skal spise, fordi der hele tiden kommer nye kostretninger og diæter, der siger at deres er den sundeste måde at spise på.

Jeg kommer med teori omkring vaner og vaneændringer, sundhedsmyter, og faglige input til, hvordan du undgår ineffektive tiltag baseret på misinformation.

Kurset er én lang video, hvor du undervejs kan stoppe og arbejde med dine egne vaner med fokus på det selvkærlige motiv (modsat det selvkritiske motiv). Der vil være refleksionsøvelser, en guidet visualisering mm. og spørgsmål til at arbejde med dine vaneændringer.

Kurset vil give dig:

  • en større forståelse for egen adfærd, hvorfor du gør som du gør, og hvordan du kan handle mere hensigtsmæssigt fremover
  • viden omkring vaner, vaneændringer,
  • veldokumenterede sundheds- og kostråd som ikke begrænser dig i din hverdag
  • coachingspørgsmål til at opnå bevidsthed omkring dig selv og dine vaner, mad, din krop og sundhed

Kommer i januar 2023