Forløbet er til dig, der

  • har rigtig mange regler omkring mad, der gør det besværligt for dig at spise, især uden for hjemmet
  • lider ofte af cravings og længsel efter bestemte fødevarer
  • har tendens til at overspise de fødevarer du ikke normalt tillader dig selv
  • har mange negative tanker og følelser om mad, spisning og din krop

Og som har et stort ønske om at få ro omkring mad, sundhed og din krop.

Forløbet tager udgangspunkt i dine udfordringer og behov, og med samtaler, hjemmeopgaver og øvelser arbejder vi sammen på, at du kan få et afslappet forhold til mad og sundhed og ro indeni.

Forløb på 4 sessioner: 1800 kr. (intropris t.o.m. juni 2022) Det kan naturligvis forlænges med flere sessioner, hvis det ønskes.

Sessionerne foregår over telefonen.

Ring eller sms på 22715872 eller skriv på hej@friedalinn.dk for at booke en gratis og uforpligtende samtale, for at finde ud af, om jeg er den rette coach for dig.

Jeg har selv haft et anstrengt forhold til mad, og jeg har i en årrække lidt af forstyrret spisning og sundhedsstress. Altså et ekstremt overfokus på min spisning, mange regler og restriktioner, stort besvær med at spise andre steder end hjemme, altid utilfreds med min krop og en følelse af ikke at være god nok.

Jeg er uddannet prof. bachelor i ernæring og sundhed på linjen Lifestyle Coaching & Fitness Management, certificeret lifecoach fra Manning Inspire og for nyligt taget kursus i Mindful Self-Compassion. Til august 2022 vil jeg være uddannet VaneCoach.