Vanecoaching er for dig der

• har mange negative tanker og følelser omkring din krop, som påvirker din hverdag

• ofte er på slankekur eller “mellem kure”

• har mange regler omkring mad, der gør det besværligt for dig at lave mad, spise og være social

• kæmper med cravings med eventuelle overspisninger til følge, når du endelig giver dig selv tilladelse

 

Og for dig der

• ønsker at ændre dårlige vaner til nye sunde, gode, selvkærlige vaner

• ønsker at lære at kunne spise det, du har lyst til, uden dårlig samvittighed

• ønsker at lære din krops signaler – din sult, mæthed og lyst – bedre at kende, så du spiser når du er sulten, og stopper når du er behageligt mæt

• og ønsker at reducere din kropsutilfredshed og få et mere kærligt eller neutralt forhold til din krop

 

Hvis du kunne genkende et eller flere af ovenstående udsagn, så vil VaneCoaching være noget for dig.

 

Vi kan også arbejde med vægttab, men vi vil først sikre, at dit udgangspunkt for vægttab er selvkærligt i stedet for selvkritisk.

 

Vores samtaler foregår på telefon eller meget gerne på videosamtale, hvor vi kan se hinanden, og så bruger jeg en spørgeteknik, der åbner op for refleksion og bevidsthed i dig omkring dine tanker, mønstrer og adfærd. Jeg anbefaler altid et forløb, da negative tanker og følelser omkring krop og mad oftest kræver, at man arbejder med det over tid, tester og øver sig i ny handling og adfærd og skaber nye, gode, selvkærlige vaner.

 

Udover spørgsmål kommer jeg gerne med sundhedsfaglige input for, at du som klient undgår ineffektive tiltag baseret på misinformation. Eksempelvis at man ikke må spise kulhydrater, hvis man vil tabe sig, som er et meget typisk slankeråd, men som ikke er sandt. Hvis man vil tabe sig, skal man fokusere på at være i kalorieunderskud.

   

Priser

Forløb 3 sessioner: 2100 kr.

Forløb 5 sessioner: 2995 kr. (spar 505 kr.)

Forløb 10 sessioner: 4995 kr. (spar 2005 kr.)

Sessionerne varer 60 minutter.

 

BOOK GRATIS AFKLARENDE SAMTALE

Kontakt mig på 22715872 eller hej@friedalinn.dk for at booke en gratis og uforpligtende samtale, for at finde ud af, om jeg er den rette coach for dig.

 

Som VaneCoach er jeg facilitator for din forandring. Jeg er empatisk og en omsorgsfuld støtte i en ofte vanskelig vaneændringsprocess, og jeg vil aldrig dømme, hvis du kommer til en session og ikke har fået arbejdet på dit vanemål, fordi livet skete.

Jeg kan ikke styre resultatet af forløbet, men jeg lover at gøre alt hvad jeg kan, for at dit forhold til mad og krop vil blive bedre.

 

Udtalelser

Kære Frieda. Der skal lyde en stor tak til dig. Allerede i vores 2. session kom vi helt ind til min kerneudfordring, og det allervigtigste jeg havde brug for lige dér. Det var bestemt ikke det, jeg selv havde regnet med, men der var intet at tage fejl af. Du har et godt overblik, en god struktur og gode spørgsmål som gør at man når dybere.

Det som er allermest tydeligt i mine sessioner med dig er, at det hver gang bliver til konkrete og praktiske små skridt, jeg kan tage i min hverdag, for at få det bedre. Det er jeg meget taknemmelig for. Det bliver tydeligt, at de små ændringer i hverdagen der bliver fokus på, har stor betydning både for mig, men også for hele min familie.
  
Du har gået meget struktureret til værks, og det værdsætter jeg. Du kan sagtens køre lidt ‘off road’ og derhen, hvor der lige er brug for det, men vender altid tilbage, hvor fokus er sat. Det er en styrke at have en ved roret, som holder den rette kurs, det formår du.

Det er rart at sessionerne ikke er flyvske, højtravende og vildfarende. Men holder sig simple og i en ramme, som omhandler dagens fokus. Der er plads til både at få talt ud og være sig selv. Du er tilpasningsparat og er hurtig til at forstå og rumme. Din struktur gav mig struktur. Tak for dit overblik.

 
Kærlig hilsen (en 40 årig kvinde, der ønsker at være anonym)

– – –

Jeg har brugt Frieda som coach til at arbejde med en vane, der i den grad fyldte meget for min hverdag og generelle trivsel, og allerede efter første session opnåede jeg en stor klarhed omkring, hvordan jeg kunne ændre denne vane til en, der i stedet støtter mig.

Frieda har en evne til at skabe umiddelbar tryghed, hvilket gør det muligt at arbejde dybt og konstruktivt meget hurtigt. Man mærker hendes professionalisme samtidig med, at hendes empati og varme tydeligt kommer gennem selv et telefonopkald. 

Jeg troede, at vi skulle arbejde med en meget specifik dårlig vane, som jeg følte en del skyld og skam over, men allerede i starten af samtalen viste det sig, at der faktisk var en udløsende problematik/vane, der stak endnu dybere og som derfor blev vort fokus at ændre. Det havde jeg aldrig kunne tænke mig til på egen hånd. 

Frieda har mine varmeste anbefalinger, hvis du ønsker at arbejde selvkærligt og konstruktivt med dig selv. Hun er autentisk, varm, professionel og et meget vidende menneske. 

Mvh. Malene V. Jensen

 

Se et indslag med mig, Bornholms første VaneCoach i programmet Mellem Os på TV2 Bornholm:

Klik på billedet for at komme til play.tv2bornholm.dk
 

Jeg er uddannet VaneCoach hos Madroinstituttet august 2022, har for nyligt taget kursus i Mindful Self-Compassion, og så har jeg en baggrund som prof. bachelor i ernæring og sundhed. I 2009 blev jeg certificeret lifecoach fra Manning Inspire.

 

Jeg har selv en historik med kropsutilfredhed, sundhedsstress og en konstant stræben efter at opnå det samfundsskabte kropsideal. Følelsen af nu at have fundet ro i og med min krop, ro med mad og sundhed og en indre viden af, at jeg er god nok som jeg er – det brænder jeg for at hjælpe andre med at få.