Samtaleforløb – Slut fred med mad

Forløbet er til dig, der

• har rigtig mange regler omkring mad, der gør det besværligt for dig at handle ind, lave mad og spise

• ofte lider af cravings og længsel efter bestemte fødevarer

• overspiser de fødevarer du ikke normalt tillader dig selv

• ønsker at have ro omkring mad, sundhed og krop


Forløbet har til formål at hjælpe dig med at ændre adfærd fremfor at nå et bestemt mål (vægttab, tøjstørrelse osv), og med samtaler, hjemmeopgaver og øvelser arbejder vi sammen på, at du kan ændre dine vaner og dine tanke- og handlemønstre i et tempo der passer til dig.

Et samtaleforløb er på minimum 4 sessioner, som naturligvis kan forlænges, hvis der er behov for det. Pris 475 kr. pr. session. (intropris t.o.m. juni 2022)

Sessionerne foregår over telefonen.

Ring eller sms på 22715872 eller skriv på hej@friedalinn.dk for at booke en gratis og uforpligtende samtale, for at finde ud af, om jeg er den rette coach for dig.

Udover coachende spørgsmål, der har til formål at hjælpe dig til at finde svaret selv, så bruger jeg også vejledning, rådgivning og egne erfaringer i min samtaleform.

Jeg er uddannet prof. bachelor i ernæring og sundhed på linjen Lifestyle Coaching & Fitness Management, certificeret lifecoach fra Manning Inspire og for nyligt taget kursus i Mindful Self-Compassion. Til august 2022 vil jeg være uddannet VaneCoach.

Gennem mange år har jeg selv lidt af sundhedsstress og et ukærligt forhold til min krop. Selvom jeg aldrig har været overvægtig, har jeg aldrig været tilfreds med min krop, og altid forsøgt at tabe mig. Jeg har været gennem alle tænkelige kure, diæter og “livsstilsændringer” for liiige at tabe de sidste 5 kilo, så jeg kunne føle mig attraktiv og tættere på det samfundsskabte kropsideal. Følelsen af at have fundet ro i min krop, ro med mad og sundhed og en indre viden af, at jeg er god nok som jeg er – den følelse under jeg alle, og jeg brænder for at hjælpe andre med at få den ro inden i.