Slut fred med din krop og sundhed

 

Jeg hjælper dig med at få ro og frihed med din mad, krop og sundhed, så du kan bruge din energi på vigtigere ting og blot nyde livet.

 
  • Har du et anstrengt forhold til mad og sundhed med mange forbud og regler?
  • Er du meget kritisk og fordømmende omkring din krop og udseende?
  • Er du træt af slankekure og kostplaner, som du ikke kan holde?
  • Og er du klar til at gøre noget andet end du plejer, for at få et godt forhold til mad og sundhed, og et kærligt forhold til dig selv?
 

Så vil jeg gerne hjælpe dig gennem omsorgsfuld coaching og samtaleterapi. Fokus i min behandling er tankerne og følelserne bag vores adfærd, mønstre og vaner. At forsøge at forstå hvorfor vi gør som vi gør, og hvordan vi så ændrer den uhensigtsmæssige adfærd.

 

Her får du ingen kostplaner, du bliver ikke målt og vejet og du får kun sundhedsråd hvis du beder om det. Du får øvelser, spørgsmål og input til at reducere dine negative og begrænsende tanker omkring mad og krop(sidealer), og til at styrke din bevidsthed og intuition. Målet er at vi sammen finder den bedste og mest selvkærlige strategi for dig til at ændre dine vaner, så du kan få ro med mad, sundhed og din krop. Og til at skabe en livsstil som du nyder og kan holde resten af livet.

 

Du er velkommen til at ringe for nærmere info, inden vi aftaler et forløb.

 

1 session: 500 kr.

Forløb på 3 sessioner: 1300 kr.

Jeg tager kun få klienter ind ad gangen.

 

Sessionerne foregår på telefon.

Book en tid på 22715872 eller hej@friedalinn.dk

Kærlig hilsen Frieda