Coachingforløb

Selvkærlige vaner

Forløbet er til dig, der kan genkende et eller flere af nedenstående:

• du har mange negative tanker og følelser omkring din krop

• du undlader visse aktiviteter pga. din krop, fx. at tage på stranden eller i svømmehallen

• du lider af perfektionisme, præstationspres og sammenligning med andre, som hæmmer dig

• du har mange regler omkring mad, der gør det besværligt for dig at handle ind, lave mad og spise

• du lider ofte af cravings efter de fødevarer du ikke normalt tillader dig selv, og måske kommer til at overspise dem, når du endelig må

 

Og det er til dig som ønsker et afslappet forhold til mad – altså et mere fleksibelt forhold, hvor du ikke er styret af diættanker, men hvor du kan spise lige præcis dét du har lyst til, uden dårlig samvittighed. Og hvor du spiser efter behov, sult og lyst – ikke efter en kostplan eller kur.

 

Negative tanker om mad hænger ofte sammen med negative tanker om kroppen, fordi det ofte er utilfredshed med krop eller vægt, der leder til tanker om slankekure og “at spise sundere”. Så forløbet er for dig der kæmper med maden eller kroppen eller begge dele, og som gerne vil arbejde med at få et mere kærligt eller neutralt forhold til din krop.

 

Jeg kalder dette vancoaching-forløb for Selvkærlige Vaner, fordi selvkærlighed er så vigtigt, når vi snakker mad, krop og sundhed. Så de “dårlige” vaner du gerne vil af med, skal udskiftes med vaner, som du gør af kærlighed til og omsorg for dig selv.

 


Forløbet foregår sådan, at vi mødes enten face-to-face i min klinik på Bornholm, på telefon eller videosamtale, og så stiller jeg spørgsmål, der åbner op for refleksion og bevidsthed i dig omkring dine tanker, mønstrer og adfærd. Vi finder dit mål, afdækker og bryder dine forhindringer, vi finder din motivation, og laver en plan for den vaneændring du ønsker.

 

Udover spørgsmål kommer jeg gerne med sundhedsfaglige input for, at du som klient undgår ineffektive tiltag baseret på misinformation. Eksempelvis, at du ikke må spise kulhydrater, hvis du vil tabe dig, som er et meget typisk slankeråd, men som ikke er sandt. Hvis du vil tabe dig, skal du være i kalorieunderskud, og det er det eneste du behøver at fokusere på.

 

Udtalelse:

Jeg har brugt Frieda som coach til at arbejde med en vane, der i den grad fyldte meget for min hverdag og generelle trivsel, og allerede efter første session opnåede jeg en stor klarhed omkring hvad, der egentligt var på spil og hvordan, jeg kunne ændre denne vane til en, der i stedet støtter mig.

Frieda har en evne til at skabe umiddelbar tryghed, hvilket gør det muligt at arbejde dybt og konstruktivt meget hurtigt. Man mærker hendes professionalisme samtidig med, at hendes empati og varme tydeligt kommer gennem selv et telefonopkald. 

Jeg troede, at vi skulle arbejde med en meget specifik dårlig vane, som jeg følte en del skyld og skam over, men allerede i starten af samtalen viste det sig, at der faktisk var en udløsende problematik/vane, der stak endnu dybere og som derfor blev vort fokus at ændre. Det havde jeg aldrig kunne tænke mig til på egen hånd. 

Frieda har mine varmeste anbefalinger, hvis du ønsker at arbejde selvkærligt og konstruktivt med dig selv. Hun er autentisk, varm, professionel og et meget vidende menneske. 

Mvh. Malene V. Jensen

Pris: 500 kr. pr. session

450 kr. ved køb af flere sessioner på én gang

(intropriser t.o.m. august 2022 mens jeg er under uddannelse som Vanecoach)

 

Hvad får du ud af forløbet:

Min intention er at hjælpe dig med at forstå din adfærd bedre, så du med egenomsorg, tålmodighed og nysgerrighed går i gang med din vaneændring. Qua min egen historie, brænder jeg for at hjælpe andre med at få ro omkring sin krop og mad, så de kan leve deres liv fuldt ud. Men du kommer med dine egne ønsker og drømme, og jeg er blot facilitator for forandring. Jeg har ingen ambitioner på dine vegne, og stiller ingen krav og skælder ikke ud. Tværtimod er jeg en empatisk og omsorgsfuld støtte i en ofte vanskelig vaneændringsprocess, og jeg rummer dig uden fordømmelse, hvis du kommer til en session og ikke har fået arbejdet på dit mål, fordi livet skete. Jeg har ingen garantier for, hvad du får ud af forløbet, for det kan jeg ikke vide på forhånd, men jeg vil gøre hvad jeg kan, for at facilitere din forandring med de ressourcer, redskaber og viden jeg har til rådighed.

 

Kontakt mig på 22715872 eller hej@friedalinn.dk for at booke en gratis og uforpligtende samtale, for at finde ud af, om jeg er den rette coach for dig.

 

Jeg er uddannet prof. bachelor i ernæring og sundhed på linjen Lifestyle Coaching & Fitness Management, certificeret lifecoach fra Manning Inspire og for nyligt taget kursus i Mindful Self-Compassion. Til august 2022 vil jeg være uddannet VaneCoach.

 

Gennem mange år har jeg selv lidt af sundhedsstress og et ukærligt forhold til min krop. Selvom jeg aldrig har været overvægtig, på den måde, hvor det bliver en begrænsning for fysisk udfoldelse, har jeg altid syntes at jeg skulle tabe mig. Jeg har været gennem alle tænkelige kure, diæter og “livsstilsændringer” for liiige at tabe de sidste 5 kilo, så jeg kunne føle mig mere attraktiv, mere rigtig og god nok, og tættere på det samfundsskabte kropsideal. Følelsen af nu at have fundet ro i og med min krop, ro med mad og sundhed og en indre viden af, at jeg er god nok som jeg er – den følelse under jeg alle, og jeg brænder for at hjælpe andre med at få den ro inden i.